jennilund.blogg.se

En blogg som kommer handla om allt som mitt liv innebär men kommer även varieras med en del texter, dikter och bilder.

Dåligt

Publicerad 2013-09-30 22:23:01 i Allmänt,

Har varit riktigt dåligt idag med bloggen och det blir inte bättre för jag är supertrött så ska sova nu. Men ni får två bilder först: 
Gårdagens kvällsfika var hemmagjord mjukglass med oboy pulver på - helt okej faktiskt. 
Kvällens fila blev kvarg, vaniljkvarg och blåbär - min favorit just nu. 

Hoppas på att jag uppdaterar bättre imorgon. 
Godnatt. Puss / J 

Tröttare blir jag nog inte

Publicerad 2013-09-29 21:55:43 i Allmänt,

Gud.. Det var längesen jag var såhär trött. Kan knappt skriva så trött jag är så det är tur det finns stavningskontroll. Nej detta går inte, jag ger upp. 

Godnatt! 
Bild med min fina ansiktsmask som jag tog på efter en promenad med Ehrnborn innan ikväll. 

Puss / J 

Dagen efter som nykter

Publicerad 2013-09-29 12:31:32 i Allmänt,

Vi var inte hemma förrän fyra inatt vilket betydde att jag nästan dygnade under gårdagen men jag somnade snabbt som attan när vi väl kom i säng. Blev aldrig att vi kom ut utan jag och Sara hamnade på ett 50 årsgille medan Emma hamnde på Breeze och Tilda stack hem för hon hade feber. Men vi hade kul! 

Nu sitter jag på tåget hem och har ätit en chokladpudding - mums! 

Puss / J

Mascot

Publicerad 2013-09-29 00:05:30 i Allmänt,

Sitter just nu på Mascot med en redigt full Emma och en Sara. Känner ändå att jag hänger med bra trots att jag bara dricker energidricka - super! 


Puss / J

Middag

Publicerad 2013-09-28 22:22:01 i Allmänt,

Beställde sushi från Hai inne vid Davidshall, bara ätit sushi ett få tal gånger men jag tyckte dessa var goda så det bådar gott för att äta fler gånger. 

Godiset börjar stå mig i halsen nu btw... 

Puss / J 

Sova - vem behöver det?

Publicerad 2013-09-28 19:08:53 i Allmänt,

Blev att jag stack hem till Emilias farmor och farfar igår och var social innan jag körde Emilia och Martin hem till Skurup vilket gjorde att jag inte var i säng förrän kvart över 1 inatt. Sen gick jag upp 06.00 för att ta en PW innan jag skulle vidare. 
Gjorde bananpannkakor när jag kom hem till frukost. Super gott med hallon. 
Sen stack jag ner till badet för en heldag med tävlingar, nöjd med mina simmare idag. På lunchen hann jag och Tilde in på hemmakväll där jag köpte kvällens godis och 4 st pk, sockerfria såklart. 
Nu sitter jag på tåget på väg till Sara för middag och utgång med henne, Tilda och Emma. Vi ska äta sushi och sen ska jag äta godis medan de dricker. Har tagit med mig chips och som vi hade över hemma så hoppas på att dippa finns men jag klarar mig nog annars ändå. 

Puss / J

Dagen i bilder

Publicerad 2013-09-27 21:46:43 i Allmänt,

Har haft det rätt fullt idag så inte hunnit med bloggen än, så nu kommer det en massa bilder på hela min dag, det kändes roligare. Hoppas ni också tycker det. 
Dagen började med denna fina sky som mötte mig när jag gick ut till skogen för att springa en runda, ryggen håller fortfarande. 
På tåget till skolan sen målade jag mina naglar, blev lite knäppt på vissa några gånger med slutresultatet blev väldigt bra, jag är super nöjd med färgen!
Bild från lektionen i skolan
Skulle arbeta i vår grupp direkt efter lektionen så blev en provisorisk lunch bestående av en nutrilett bar som är super god! Vi hann faktiskt göra en hel del så det känns lite smått skönare. 
Denna bok låg i brevlådan när jag kom hem, som jag längtat. Älskade hennes förra bok så jag hoppas Michaela har levererat igen. Den finns att köpa på massa ställen men jag köpte härifrån och hennes blogg finns här
Kom hem och tog kvarg med vaniljkvarg och blåbär men jag var så hungrig så jag åt upp allt innan jag hann ta foto - gott var det iallafall. 
Pratade med en av mina finaste och bästaste vänner som är far, far away i staterna och jag inte kommer få träffa förrän efter nyår men vi pratade iallafall i en timme idag så det var supermysigt. 
Åt lite stekt sparris med mjukost, helt okej blandning faktiskt, innan jag stack ner till badet för lite träning. 
Här i ligger mina fina simmare och simmar. Detta är ett jobb som jag verkligen älskar. 
Hade taco till middag idag, men även denna gång hann jag äta upp alldeles för mycket innan jag tog foto. Men avslutade med denna lilla tacosallad för jag orkade inte mer bröd. Testade för övrigt deras Whole Wheat bröd idag, smackar precis likadant men nyttigare då det är av både vetemjöl, grahamsmjöl, vetekli och surdeg av vete istället för bara vetemjöl så det är toppen. 
Avslutade kvällen med en glasstårta med hallon framför Idol. 
 
Nu sitter mina föräldrar bredvid mig och äter godis men jag ska ha min godisdag imorgon, första gången sen den 9 september om jag kommer ihåg rätt så nästan tre veckor. Så det blir mitt första frikort imorgon, ska ut med tjejerna i Malmö men ska ju inte dricka så då tyckte jag godis, chips och dippa samt lite sockerfri energidricka på det kommer göra mig susen för att hålla mig vaken hela kvällen/natten. 
 
Puss / J
 

ICAs egna "Ben and Jerry"

Publicerad 2013-09-26 22:52:23 i Allmänt,

Testade som rubriken antyder ICAs egna "Ben and Jerry" glas ikväll i smaken som ska föreställa Chocolate Fudge Brownie och betyget blev inte bra tyvärr. Tänkte att man kunde tjäna lite pengar på att köpa den istället om det ändå smakar typ likadant men det gjorde den icke. Visst chokladglassen var ju typ den samma men bitarna var inte alls samma goda smak som B&J's. Bitarna var helt smuliga och inte likadan smak alls så det blir inte den glassen fler gånger. 
Imorgon ska jag äta upp min andra glass jag testade igår, som var super god - vilken det är får ni veta imorgon kväll! 

Godnatt. Puss / J

Fullspäckad dag

Publicerad 2013-09-26 17:44:27 i Allmänt,

Snacka om en full dag! Sitter just nu på jobbet, har jobbat en timme, städat duschrummet och ätit middag. Har nog ätit alldeles för mycket idag men ska ut och springa imorgon så skit samma - så länge som kroppen mår bra så är det lugnt. 
Laddade upp med en celsius på vägen till jobb, så värt pengarna alltså! 

Puss / J

Fina stressiga dag

Publicerad 2013-09-26 08:12:17 i Allmänt,

Gick verkligen upp med tuppen idag, 05.53 stod klockan på. Blev en PW på 40 min sen stor frukost med mannagrynsgröt, ett ägg, en knäckemacka med makrill i tomatsås på och ett halvt glas proviva. Så nu lär jag orka med hela dagen hoppas jag, den är verkligen fullproppad. Sitter nu på tåget för att göra ett grupparbete innan föreläsningen som är 13-15 och sen direkt till tåget för att åka hem och jobba till 21.30. Livet är verkligen fullt just nu, hinner knappt träna, vill inte dra till gymmet och stressa igenom så då tar jag istället en PW så jag inte blir rastlös utan ändå kan koncentrera på plugget - vilket för övrigt måste bli ännu mer fokus på! Ska läsa ut ena boken på lördag tänkte jag och sen börja med häftet inför praktiken nästa vecka innan jag ska dit på måndag. 
Nu ska jag sova resten av tåget så hörs vi sen. 
Jag imorse, vantar och mössa är måste nu, tog dock av vantarna efter hälften men mössan med smygreklam för procce stannade kvar. 

Puss / J

Nattinatt

Publicerad 2013-09-25 22:44:19 i Allmänt,

Nu kallar sängen. Eller jag ligger redan i den. Blev en liten promenad ikväll efter jag var och storhandlade med mor - det kommer jag verkligen sakna när jag flyttat, älskar storhandla med mor. Invigde min nya jacka då jag tyckte det var för jädra kallt. 
Känns som jag blir mer lik min syster i detta håret och den jackan, hon har typ likadan jacka men en annan färg. 

Försökte även ta bilder där färgen syns men gick sådär, eller? 



Blev i princip helt färdig med vilken tapet det blir på fondväggen så behövde ingen hjälp just nu. Ska dock ta bilder på de två eller tre, blev osäker nu, jag tyckte var finast så kan vi se om det kommer upp längre fram. 

Klockan är ställd på 05.53. Godnatt, puss / J

Nyklippt och nyfärgad

Publicerad 2013-09-25 15:37:02 i Allmänt,

Sitter nu på tåget hem från Oxie, har varit hos finaste Sara och blivit nyfriserad. Lite kortare och lite rödare. Super svårt att få en bild där det röda syns ordentligt dock eftersom det fortfarande är mörkt men skimrar betydligt mycket mer i rött nu än innan, tycker jag och Sara iallafall. Ni får en dagens i det nyklippta håret så länge så ska jag försöka ta en bättre bild sen där det syns mer. 
Svarta jeans från Cubus, svart baslinne HM och en ärvd kofta som jag inte vet vart den är ifrån tyvärr. 

Puss / J 

Glädje

Publicerad 2013-09-25 11:06:41 i Allmänt,

Jag blir så glad varje gång jag drar igång tankarna på lägenheten och idag har det varit mycket om det redan så nu känner jag mig på väldigt bra humör. 

Började dagen med en PW i ett super kallt Ystad. Börjar bli riktigt höst nu :( men väldigt fint. 
Sen stack jag och pappa till Flüggers för att kolla kakel och klinkers till toan - hittade några spännande idéer och fick med mig hem fyra broschyrer. Sen kollade vi fondväggar till vardagsrummet, det gjorde mig super glad. Fick låna med hem en av pärmarna och jag har redan börjat markera, kolla bara: 
Ska kolla igenom och dra ner antalet med mor ikväll sen lägger jag upp förslag och då måste ni hjälpa mig! 

Puss / J

Sängen

Publicerad 2013-09-24 22:45:40 i Allmänt, Dagens,

Nu är avsnittet slut och jag ska sova, det var som vanligt roligt men tyckte det var lite lite som hände faktiskt. Hoppas det blir mer i nästa. Efter min långa promenad och ett lättare armpass, ryggen orkade inte köra mage idag, så unnade jag mig en giffel innan läggdags idag. 

Dagens idag var: svarta Dr.Denim jeans, leopard t-shirt från HM och min vita skinnjacka från HM. 
Skulle btw behöva nya svarta jeans som inte slits i färgen så snabbt, tips? 

Godnatt. Puss / J

Nytt HIMYM

Publicerad 2013-09-24 22:17:06 i Allmänt,

Har precis lagt mig i sängen och satt igång det nya avsnittet av How I Met Your Mother, sista säsongen som drar igång nu. Känns som det är många av mina favoritserier som börjar ta slut, eller redan har tagit slut. Som jag har förstått det så är det nämligen sista säsongen av Grey's också. Men sån tur är så har jag börjat kolla en del nya serier också så de kanske blir favoriter snart också - annars blir det bara mer tid till plugg, vilket jag verkligen behöver. 
 

Jobb

Publicerad 2013-09-24 17:12:10 i Allmänt,

Är just nu på badet efter en runda på över en timme till Nyx, med Nyx och från Nyx. Simmarna har precis hoppat i vattnet och jag är redan småhungrig och ska vara kvar här i tre timmar till innan jag får middag.. Känns inte perfekt! 

Puss / J 

Egengjord lunch

Publicerad 2013-09-24 12:39:04 i Mat,

Älskar när man kommer hem tidigare från skolan så man känner att man faktiskt har lite tid över till annat. Så nu ska jag sticka till gymmet och sen ut och gå en runda med Nyx då hennes husse och matte jobbar innan jag drar ner till badet för lite jobb. 

Till lunch idag testade jag mig fram lite av vad vi hade här hemma. Hade ris som rester och även lövbiff liggande som jag skulle steka och äta igår till middag men kom hem så sent så jag var inte hungrig eller sugen längre. Lunchen blev iallafall såhär: 

100 gram lövbiff 
Ca 120 gram förkokt ris 
Soja 
Krydda lövbiffar och strimla de. Stek med en liten klick margarin tills de fått färg. Blanda ner riset och en skvätt soja och låt stå på värme tills allt är varmt. 
Till det hade jag en klick av créme fraiche med chili och paprika smak och tre stycken körsbärstomater. Allt som allt ca 250 kalorier och var smaskens! 

Puss / J

Oväntat lång dag på badet

Publicerad 2013-09-23 22:35:46 i Allmänt,

Jag skulle bara ha träningen mellan fyra och sex sen skulle jag hem men jag fastnade på att vara funktionär på Allskånskan resten av kvällen så var inte hemma förrän 21 ikväll och då var jag mäkta trött på denna dagen. Rena turen att jag föll för frestelsen av att köpa en bagel med räkröra på Snuggels innan jag gick ner till badet för det behövdes och den är ju så god! 
Kroppen mår iallafall bättre så ska försöka träna imorgon efter ännu en tidig dag i skolan, klockan står ställd på 06.10 då jag märkte imorse att det blev tajt med 06.15. 
Vi hoppas på en bättre dag imorgon :) 

Puss / J

Uppdaterade mål

Publicerad 2013-09-22 21:25:45 i Allmänt,

Då det har hänt lite saker under de senaste två veckorna som har påverkat min kropp och sådant så kände jag att det var dags att uppdatera mina mål så att jag inte sätter mål som är fullständigt orimliga och icke hållbara för min kropp. Just nu vet jag nämligen inte alls vad min kropp klarar av, framförallt min rygg, och ovanpå det har jag gått och varit förkyld från och till dessa två veckorna så får skjuta på några av målen och ändra några för att inte förstöra min kropp så att det tar än längre tid att nå slutmålet som är att vara nöjd och må bra i min kropp. Det har ingenting med vikt att göra, jag har inte ställt mig på en våg på två veckorna vilket är väldigt bra tycker jag, brukar vara två gånger i veckan annars. Det har heller ingenting att göra med vad andra säger eller tycker, jag mår bra av att träna och därför gör jag det. Jag mår bra av att veta att jag behandlar min kropp rätt och att jag har självdisciplin men man ska självklart ha skoj under tiden också. 
 
Mål 1: Innan september är slut, alltså under de närmsta 20 dagarna, ska jag ha sprungit 4 km utan att stanna. Ändrat till: Jag ska hela oktober ut hålla igång att springa 2 km en gång i veckan minst för att se om ryggen klarar det i långa loppet. 
Mål 2: Under oktober månad ska jag totalt gå minst 80 km. Ändrat till: Jag ska under oktober månad ha gått totalt 100 km, vilket är 3,3 km per dag och de dagarna jag tränar så går jag alltid minst 4 km och de flesta morgnarna har jag en PW på 5 km så det kändes mer utmanande med 100 km men ändå inte utom räckhåll med tanke på att jag kommer ha mycket med lägenheten då. 
Mål 3: Jag ska inom en månad, alltså den 10 oktober, kunna klara av att ta 40 kilo + stång i knäböj.
Mål 4: Då det snart är dags att flytta så ska jag spara pengar vilket innebär att jag inte får handla några kläder, skor eller annat shoppinggrejs förrän jag åker upp till Ullared som ska göras när jag vet när det är dags för och närmar sig  inflyttning. Ändrat till: Nu är troligtvis flytten framflyttad till mitten/slutet av november för det finns mer som jag skulle vilja fixa och det är lika bra att göra det direkt, jag ska fortfarande hålla band på mitt shoppande men ska unna mig ett onlineköp på HM och ett butiksköp på HM också för jag har fått hem rabatter hos de sen jag registrerade mig som egen kund och inte plus på mor bara. 
Mål 5: Det är slut med godis, chips, naturgodis, popcorn, läsk och allt sånt! Detta ska pågå fram tills jag flyttar in i min nya lägenhet. Under denna perioden så får jag två frikort när jag får lov att äta sådant under en kväll men inte mer än två gånger. Ändrat till: Tre frikort om det blir att jag inte flyttar förrän efter den 10 november och sen från och med december så är det fredag och lördag som är ätardag men den ena dagen är riktig ätardag och den andra är nyttigare, alltså då naturgodis, morötter med dippa och annat sånt som är nyttigare "godis". 
 
Tror dessa kommer bli mycket lättare att hålla och mer realistiska sen får vi se i slutet av oktober då jag sätter upp nya mål.
 
Nu ska jag plugga. Puss / J

Kroppen säger nej

Publicerad 2013-09-22 11:41:49 i Allmänt,

Det är verkligen inte kul när kroppen säger totalt nej till en, jag känner mig så himla slut i kroppen trots att jag inte har ont i halsen längre så det är frustrerande. Jag hade ställt klockan imorse men snoozade en halvtimme (jag snoozar aldrig annars) sen upp och plugga lite men kände för en PW så tog en väldigt lugn och kort sådan för att sen gå hem och sova lite till. Känns så himla konstigt. 

Nu är jag iallafall på jobb och här är jag kvar till 19 för att sen gå hem och äta middag innan jag går ner till nästa jobb och städar. Sen blir det en tidig kväll för det är en tidig morgon imorgon bitti. 

Puss / J

Sängen kallar

Publicerad 2013-09-21 22:57:40 i Allmänt,

Avslutade dagen med lite vindruvor, två egen gjorda kanelbullar och en ny smak på Ramlösa, helt okej men kolsyran tog slut sjukt snabbt. Och nu ska jag sova för jag vill bara glömma denna dagen. 

Godnatt! 

Jobbig dag

Publicerad 2013-09-21 21:52:56 i Allmänt,

Är precis hemkommen från en runda i stan med Victoria, väldigtg spontant men väldigt välbehövt då jag suttit och blivit irriterad på lägenhetsplanerna de senaste två timmar när jag egentligen skulle pluggat. Har verkligen blivit kass på att plugga senaste två dagarna vilket jag måste ta tag i imorgon. Ska gå upp tidigt imorgon och plugga innan jag sticker till jobbet mellan 11.30 och 19 istället för att träna innan. Min hals känns fortfarande inte helt hundra och därför är det nog smart att vila en dag till. 
 
Till lunch idag hade jag med mig bananpannkakor och färska hallon.
1 mosad banan
ca ½ dl mjölk
ca 1 msk stevia strö
1 ägg 
Blanda och stek och servera med färksa bär tycker jag är godast.
 
Har kollat upp vilka stövlar jag hade på igår kväll, det var ett par från ParkWest. Och med det får ni även se min älskade vita skinnjacka från HM och en grå halsduk från HM också som jag hade utanpå kläderna. 
 
Puss / J

Gårdagens

Publicerad 2013-09-21 09:42:21 i Dagens,

Under dagen: jeans från HM, svart luftigt linne från HM, lila tunn kofta från Breshka
Under kvällen: svart kjol från HM, svart baslinne, lila tunn kofta från Breshka, strumpbyxor, svarta stövlar från ett märke jag inte kommer ihåg just nu, det återkommer när jag kommer hem från jobb vid 16 tiden. 

Puss / J

Fredagstraditionen har börjat

Publicerad 2013-09-20 23:06:55 i Allmänt, Mat,

Jag och Emilia har ju då kommit fram till att för att vi ska kunna göra våra fredagar lite roligare varannan vecka när vi har träning mellan 18 och 20 så går vi ut och äter och testar en ny restaurang i Ystad för varje gång, eller ja först och främst nya men även såna som vi bara älskar. Idag blev det därför Marinan på vår första dejt. Vi åt båda två vars en Vräkmacka som var super gott och sen delade vi en cheesecake till efterrätt. 


Super gott! 

Innan detta har jag idag gått i skolan, varit och tränat lite lätt för jag kände inget i halsen idag men nu känner jag så det blir till att skippa morgon pwn imorgon också och sova tills jag börjar jobba kl 9. Efter gymmet idag passade jag Måns en stund, vi plaskade i vasken och åt jordgubbar. 
Ett riktigt matvrak är den där lille skiten. 

Nu ska jag sova, ni får dagens och kvällens imorgon innan eller under jobb. 

Puss / J 

Lättare lunch

Publicerad 2013-09-20 13:09:15 i Mat,

Kom hem från skolan lite tidigare men var inte så hungrig så jag körd en lättare lunch bestående av: 
Ca 100 gram lätt kvarg
Ca 75 gram vaniljkvarg 
Ca 50 gram blåbär 
Och en liten klase vindruvor till det 

Allt som allt blev det ungefär 250 kcal och vad super gott! 

Puss / J 

Nerkrupen

Publicerad 2013-09-19 22:47:35 i Allmänt, Dagens,

Ligger nu nerkrupen i sängen med min "älskade" kurslitteratur, ska försöka läsa några sidor innan jag somnar. 

Har haft en mysig hemmakväll med mormor på besök idag, mest för att hon inte ska vara själv på just denna dagen efter morfar och så. Blev ingen träning i eftermiddags då jag börjar få ont i halsen men blev en kort PW imorse iallafall. Ikväll har vi ätit baconlindad torsk, potatismos, sallad och färska stekta rödbetor - så goda de blev. Jag brukar aldrig tycka om rödbetor men färska, skurna i typ tre mm tunna skivor och stekta i smör bara, mmm. 
Efter det åt vi även en lite tårta som blivit över från gammalt kalas, kommer inte ihåg exakt vad det var med det är en moussetårta med apelsingele ovanpå och chokladbotten. Recept och sånt kommer komma de gånger jag lagar maten själv vilket alltså blir betydligt mycket mer när jag har flyttat. 
Dagens var: svarta jeans från Cubus, svart-vitt transparant linne med pärlor från Amisu och en svart kofta från HM. Väldigt svart men svart är snyggt och svart passade bra idag. 

Godnatt på er! Puss / J 

Snart slocknar lampan

Publicerad 2013-09-18 22:13:01 i Allmänt, Träning,

Ligger nu i sängen och är beredd att sova, har en lampa som går på timer i mitt fönster så väntar på att den ska slockna bara. Vilket den gjorde nu. 

Jobbade som sagt i Glemmingebro idag och såhär fin såg jag ut under halva dagen: 
Dagisets drottning. 

När jag kom hem blev det direkt ner till gymmet, blev aldrig något corepass då Vicky fortfarande är sjuk och därav inget Upp eller Ner heller men jag fick äta pasta med köttfärssås igen så klarar inte. Försökte köra så många magövningar jag hann och pallade efter en halvtimme på löpbandet. Jag måste verkligen komma på nya magövningar, har helt tappat motivationen till mage för jag får aldrig träningsvärk längre så känns inte om det tar ordentligt eller inte. 
Har ni tips så bara skriv! Behöver hjälp nu ju! 

Sen blev det en timme med boken som var rätt tråkigt vilket ni ser på bilden, men ändå mysigt och nu säger jag godnatt för imorgon är det pw och sen skola som gäller. 

Puss / J

Stabil frukost

Publicerad 2013-09-18 09:14:45 i Allmänt,

Löpningen gick bra, sprang 2 km idag med och ryggen höll längre denna gång än förra innan det började trycka men det gör iallafall inte ont när jag väl stannat så det är nog bra tror jag. Jag testar mig fram :) 

En sak som all träning fört med sig är att jag har lärt mig äta frukost igen, har varit riktigt kass på det de senaste två åren men nu har det fallit på plats igen och det är tur det för annars hade jag inte pallat all träning jag vill göra. 

Såhär såg frukosten ut idag: mannagrynsgröt, en skiva av mitt egna lingonbröd med lite ost på och ett glas juice. 
Nu är jag på väg till jobbet för dagen, förskolan i Glemmingebro. Hoppas det går bra! 

Puss / J

Härliga morgon

Publicerad 2013-09-18 07:01:58 i Allmänt, Träning,

Vad gör man inte för att hinna testa om ryggen klarar av en löprunda till? Snart en vecka sen förra gången så jag kände att det var på tiden vilket innebär att jag redan nu är uppe och på väg ut till slingan. Återkommer med hur det gick. 
Denna härliga syn mötte mig imorse när jag kom ut - svårt att inte bli på bra humör då! 

Puss / J 

Mellanmål

Publicerad 2013-09-17 15:59:00 i Allmänt, Dagens,

Efter ett smått stressigt armpass på gymmet plus lite mage så sitter jag nu hemma och äter ett super gott mellanmål innan jag ska ner till simhallen och jobba lite. Kvarg med Fun Ligth Green - Pear Kiwi, ett ägg med lite kaviar och lite rostad majs.
Imorgon gör jag och Vicky ett nytt försök på att köra ett corepass på kvällen, blir inte det av så kommer jag sticka ner och kötta mage själv, har kört riktigt mesigt med det senaste tiden. Innan det blir det jobb 9.45-16.15 i Glemmingebro och efter corepasset ska vi ut och äta med Anna på Upp eller Ner är tanken. 
Dagens: Gröna jeans, höga i midjan från Piceces, Gräddvitt broderat linne som är transparant i ryggen från Zara
 
Puss / J

Super utveckling av dagen

Publicerad 2013-09-17 11:21:22 i Allmänt,

Helt plötsligt satt jag redan nu på tåget hem från tåget, vad hände där liksom? Jo lektionen i eftermiddag var helt frivillig och vi blev klara med vårt arbete redan halv elva så då sitter jag inte kvar på skolan till 13.15 när nästa lektion började. Så nu ska jag hem och äta taco till lunch och sen sticka till gymmet innan lite plugga och jobb resten av kvällen. 

Helt okej ställe vi satt och plugga på idag va?

Puss / J

Alldeles för tidigt

Publicerad 2013-09-17 08:18:35 i Allmänt,

Känner just nu att det är alldeles för tidigt att vara uppe. Men jag är iallafall i skolan och har insett att eftermiddagens lektion är helt frivillig vilket betyder att jag kommer vara hemma tidigare och troligtvis hinner med en sväng till gymmet - super glad! 

Stort minus är att sova på tågen, får så satans ont i rygg och nacke.. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det. 

Puss / J 

Godnatt för idag

Publicerad 2013-09-16 22:10:06 i Allmänt,

Med denna fina bild säger jag godnatt för idag och har klockan ställd på 06.10 imorgon. Hela dag i skolan sen direkt till jobb så lär inte sätta min fot i huset mellan 06.50 och 20.30 imorgon men men! Cash is king som man säger ;) 


Godnatt. Puss / J

Bästa maten

Publicerad 2013-09-16 19:17:46 i Allmänt,

Asså köttfärssås; finns det något bättre? Vi hade spaghetti och köttfärssås idag men jag hade nog kunnat leva på bara köttfärssåsen, iallafall minst tre gånger i veckan, så gott är det. Inte den bästa kvalitén men den är väldigt väldigt god, gjorde den helt själv idag. 
Nu har jag precis ätit middag efter tre timmar nere i simhallen och ska vidare ner och städa på nästa jobb nu innan jag drar mig till sängs efter en lång dag med en lång dag framför mig imorgon också. 
Puss / J

Break från plugget

Publicerad 2013-09-16 12:13:12 i Allmänt, Träning,

Plugget är skrivet, inget läst än men det kanske jag tar tag i senare ikväll för nu drar jag mig till gymmet för att köra ett härligt benpass och kanske lite mage också. Ska bli skönt att träna ordentligt igen, förra veckan blev det ju två hela vilodagar - det blir det inte denna veckan. 
Bjuder på en gammal bild från sommaren någon gång med långt hår. 
 
Puss / J
 
 

En regnig morgon

Publicerad 2013-09-16 09:06:32 i Allmänt,

Gick upp tidigt imorse för att komma igång direkt, tog en PW i det blåsiga vädret som till slut blev till en regnig PW så nu sitter jag och fryser här hemma i soffan och försöker plugga. Ska iallafall skriva ihop det sista till vårt seminarium på fredag så att jag slipper ha det hängande över mig. Sen ska jag försöka läsa lite mer innan jag drar till gymmet en sväng efter lunch.

Puss / J

Bakissöndag

Publicerad 2013-09-15 21:02:04 i Allmänt,

Fy vilken seg söndag. Sov typ ända fram till 15 idag, var uppe och åt tacos på lunchen sen somnade jag om igen. Efter det stack jag ner och jobbade så då vaknade jag till liv, alltid lika roligt med de grupperna vi har på söndagskvällarna.

Sen jag kom hem har jag ätit middag och sen pluggat, nu tar jag en minibreak och sen ska jag fortsätta läsa i böckerna.

Puss / J

Night out

Publicerad 2013-09-15 15:58:29 i Allmänt,

Hade en riktigt mysig kväll hemma med Ehrnborn igår, vi åt taco, drack vin och snackade om precis vad vi än kände för. Det är det bästa när man förfestar bara två stycken. Vid halv tolv tiden stack vi vidare till andra innan vi stack ut till baren. Där fanns det en hel del folk ut, många att snacka med och så vilket alltid är kul. Sammanfattningsvis tycker jag att det var en bra kväll.
 
Klädsel igår: Svarta jeans från Cubus, Vit tröja från Bik Bok, Turkosa fjädrar som öronhängen från San Francisco. 
Victoria ville också vara med på klädbilderna. 
Vi gjorde Mango Daquiri - mycket väl godkända enligt mig. 
Dagens bakislunch - finns verkligen inget bättre än tacos som bakismat. 
 
Jag har gjort några nya löften till mig själv efter gårdagen också. Bland annat så är det ingen alkohol förrän det är Öja den 5e oktober. Resten av löftena håller jag för mig själv. 
 
Nu ska jag sticka och jobba gånger två sen hem och plugga ikväll. 
 
Puss / J

Det här med att flytta hemifrån

Publicerad 2013-09-14 15:46:00 i Allmänt,

Senaste dagarna har min hjärna verkligen gått på helvarv med massa tankar om att flytta hemifrån, planering och upplägg, pengar och kostnader och allt möjligt hit och dit. Vilken soffa? Vilket bord? Vilken färg? Går det att göra så? osv osv. Samtidigt som man blir rätt slut i hjärnan av det så blir man aldrig trött på det. Jag vill så himla gärna flytta hemifrån, är så redo för det och vill bara göra det NU. 
 
Det börjar iallafall närma sig nu. Jag har idag och igår haft fullt igång med att packa ner allt som går att packa redan, det mesta gjordes redan efter jul för att få undan julklappar men nu har alla födelsedagspresenter också packats ner samt sommarkläder och riktigt tjocka vinterkläder eftersom jag kommer flytta mittemellan allting. Än så länge är jag uppe i 12 stycken lådor. Och ska jag vara ärlig så är det nog bara en fjärdedel av allt jag har. Dock är de stora sakerna nerpackade som tar mycket plats så nu är det mest kläder och krimskrams kvar. Men hur kan lilla jag redan vara uppe i 12 lådor?! Hur ska man få plats med allt i lägenheten sen? Såna tankar gör att man blir lite smårädd men helt ärligt, de tankarna tränger jag bort för jag ska ha kul med att flytta! Det ska bli kul att måla och montera och fixa och sen när allt är klart så är det som finns i lägenheten bara mitt, åh vad jag längtar!
 
Skrev på papperna med lägenheten i torsdags också så de är inlämnade till bostadsrättsföreningen. Kolla våra namnteckningar: 
Packningen i fullgång:
Nu MÅSTE jag plugga för ikväll blir det mys och festligheter på det. 
 
Puss / J

Dags att hålla sig vaken

Publicerad 2013-09-13 22:18:00 i Allmänt, Dagens,

Nu är det dags för mig att köra hem från Kristianstad efter ett mysigt kalas hos min syster. Låt oss hoppas jag håller mig vaken hela vägen! 

Kvällens: vit kjol från okänt, linne transperant från Sisters point, kavaj från HM

Kvällens efterrätt :) 

Puss / J

En sån dag

Publicerad 2013-09-13 12:41:26 i Allmänt, Dagens,

Vissa dagar vaknar man upp och riktigt känner hur kroppen skriker efter vila, idag var en sån dag. Med tanke på att jag sprang/gick 15 km igår och ett benpass på det så är det knappt att jag kan gå normalt idag för höfterna har sinnes mycket träningsvärk plus att jag inte haft en hel dag utan träning på två veckor så är det inte så konstigt. 

Nu är jag iallafall på väg hem till min bror för att kolla lite i lägenheten, mäta väggar och sånt kul inför flytten. 

Dagens: gröna byxor från BikBok, svart linne från HM, vit topp från Lager 157, vit ICE klocka och svart armband från Thomas Sabo. 

Puss / J 

För mycket eller?

Publicerad 2013-09-12 23:00:28 i Allmänt,

Det är inte ofta jag kommer säga detta men idag har min kropp nog fått stå ut med lite väl mycket. En PW/löpning imorse, ett benpass efter lunch, två timmar stående och gående längs bassängkanten och nu ikväll en promenad på nästan en och en halvtimme. Men den sista var inte planerad och jag skyller den på Victoria för hon kom hem från Magaluf idag så var bara tvungen att träffa henne och då blev det en runda till nu ikväll. Vilket var super skönt!

Hade dock världens blåsa på ena lilltån när jag kom hem och har haft blåsor på hälften av tåren nu senaste veckan så därför blir det vila imorgon bitti, SOVMORGON. Mums på det va? 

Godnatt. Puss / J

Middagsbreak

Publicerad 2013-09-12 18:42:43 i Allmänt, Dagens,

Sitter nu på badhuset och har ätit middag med Emilia mellan  jobbet och föräldrarmötet som drar igång om en tjugo minuter. Hann med en snabbis på gymmet även i eftermiddags mellan plugg, mat och tvättning som jag så snällt gjorde där hemma idag. 

Idag klädde jag på mig i tid så det blir en dagens.
Vita Dr.Denim jeans, svart luftigt boxarlinne från HM och en orange bandeau under. 

Dagens middag: sallad med paprika, gurka, kyckling och pesto. 

Puss / J 

Första löpningen

Publicerad 2013-09-12 09:10:21 i Träning,

Har avklarat min första löprunda på minst två år nu, blev bara 2 km, vågar inte pressa ryggen mer just nu. Men i övrigt kändes kroppen bra, känner lite i ryggen så klart men det är förhoppningsvis bara en vanesak och en upptrappningsgrej. 

Nu ska jag hem och försöka göra en smarrig frukost av det lilla vi har hemma just nu. 


Puss / J

Dags för sängen

Publicerad 2013-09-11 23:12:21 i Allmänt,

Efter en väldigt bra onsdag är det nu dags för sängen. Läste klart det jag visste som skulle läsas och imorgon ska jag kolla upp resten av litteraturen, efter det har jag sett Mistresses - jag tycker verkligen om den serien! Så den rekommenderas. Under tiden som jag gjort det har jag packat ner presenter och annat grejs i lådor inför flytten som jag vill ska ske NU! 

Fick även en jacka av mor idag som typ en extra 20 årspresent/tack för att huset var så fint när de kom hem efter min fest. Kan nu äntligen slänga min andra korta dunjacka som jag haft sen jag gick i typ sjuan eller något sådant. 
Så ser den ut. Vinröd typ så det framhäver verkligen mitt hår vilket jag älskar. 

Imorgon ska jag upp på morgonen, ta en PW ut till slingan för att sen testa på att springa för första gången på säkert två år, minst. Vi hoppas på att ryggen håller! 

Godnatt. Puss / J 

Stort plus på denna dag

Publicerad 2013-09-11 19:36:58 i Allmänt, Träning,

Vilken dag alltså! Mår verkligen så bra just nu. Börjar få koll på mitt liv - äntligen. Första lektionen i skolan som det känns som jag har koll på sakerna och vi börjar komma igång. Ett helt underbart pass på gymmet, har inte riktigt fått koll på hur mycket vikt min mage och mina armar klarar så jobbar mig uppåt varje gång, snart är jag uppe så jag verkligen kan börja ta i ordentligt på även de passen. 

Därefter blev det en lång promenad med Nyx, min brors hund, så himla skönt och en så bra anledning att få gå ut och gå en runda. 

Nu ska jag sätta mig med kurslitteratur, igen. Så segt men snart är jag ikapp i den ena boken och sen ska jag ha bättre disciplin så jag slipper ligga efter! 

Puss / J 

Uppladdning

Publicerad 2013-09-11 13:28:47 i Träning,

Är just nu på väg till gymmet och idag har jag laddat upp ordentligt. Köpte thaimat med mig på tåget, tog en liten powernap där och nu har jag precis slukat en celcius, testade apelsin för första gången idag - tummen upp på den! Så nu är jag fullt laddad för ett ordentligt gympass!

Puss / J

Skit sömn

Publicerad 2013-09-11 08:07:53 i Allmänt, Dagens,

Lyckades igår inte somna förrän halv ett typ, tidigast iallafall för det var sista gången jag tittade på mobilen. Då gick jag ändå och la mig redan tio i elva. Skyller det på åskan som drog in och höll mig vaken bland annat. 

Skulle egentligen tagit en PW imorse innan skolan men kände att sömnen var viktigare. Nu är jag på väg till skolan iallafall, bara lektion fram till lunch sen ska jag hem och äta lunch, träna, plugga, äta, träna, plugga och sova. 

Dagens: svarta Dr.Denim jeans, linne från Gina Tricot, halsband från HM och sen har jag min jeansjacka från Lindex på det. 

Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha trots dålig sömn! 

Puss / J

När man väl bestämt sig

Publicerad 2013-09-10 22:04:13 i Allmänt, Mat, Träning,

Det tog ett tag innan jag kände att jag verkligen är igång med träning och livet igen men nu känns det bra, så bra att jag vill göra det seriöst igen, som jag gjorde innan sommaren. Därför har jag nu satt upp mål för mig själv! Än så länge har jag fem mål som är färdiga men det kommer komma fler, antingen under tiden eller när de andra är avverkade för lets face it - du kommer så mycket längre med mål! 

Mål 1: Innan september är slut, alltså under de närmsta 20 dagarna, ska jag ha sprungit 4 km utan att stanna. Det är egentligen ingen utmaning direkt för konditionen tror jag men det handlar om att trappa upp de rätt så att ryggen kan hantera det. Detta för att kunna variera träningen lite mer då jag bara går just nu när jag tränar kondition. 
Mål 2: Under oktober månad ska jag totalt gå minst 80 km. Månaden är 31 dagar vilket innebär att det är nästan 2,6 km om dagen som ska gås, minst! Detta mål under den månaden för jag vet att jag kommer vara mitt uppe i flyttmode då eftersom jag får min lägenhet i oktober och behöver därför något konkret mål att göra varje dag för att hålla igång träningen. 
Mål 3: Jag ska inom en månad, alltså den 10 oktober, kunna klara av att ta 40 kilo + stång i knäböj, i ställningen då eftersom min rygg inte klarar det med vikt annars. Ligger just nu på 30 kilo. Vågar inte satsa mer på en månad fram för jag vet inte hur ryggen reagerar. 
Mål 4: Då det snart är dags att flytta så ska jag spara pengar vilket innebär att jag inte får handla några kläder, skor eller annat shoppinggrejs förrän jag åker upp till Ullared som ska göras när jag vet när det är dags för och närmar sig  inflyttning. Vilket inte lär bli förrän mitten av oktober, så en månad utan shopping. (Då gäller inte saker till lägenheten i detta så klart!)
Mål 5: Mitt huvudmål som fick mig att komma igång och bestämma andra mål: Från och med imorgon är det slut med godis, chips, naturgodis, popcorn, läsk och allt sånt! Detta ska pågå fram tills jag flyttar in i min nya lägenhet. Inte för att gå ner i vikt eller något sånt utan för att få tillbaka självdisciplin på mina matvanor som har gått åt skogen under sommaren. Efter denna tiden, som kan bli allt mellan fyra veckor och sex veckor, ska jag gå tillbaka till endast sötsaker 1 dag i veckan. Här räknas inte en liten bit efterrätt in om man är bortbjuden och inte heller läsk när jag festar. Under denna perioden så får jag två frikort när jag får lov att äta sådant under en kväll men inte mer än två gånger. 

Nu ska jag läsa vidare i min bok och äta upp det sista naturgodiset jag har hemma för imorgon drar det igång, trots att det är en onsdag! 
Mitt sista naturgodis och ett glas fanta. 

Extremt tråkig bok som måste läsas.. 

Blir ingen dagens idag då jag inte tog på mig riktiga kläder förrän 16 idag - ojdå! 

Puss / J

Det här med vattenflaskor

Publicerad 2013-09-10 13:03:55 i Allmänt, Träning,

Har nu införskaffat mig en ny vattenflaska, igen. Alla vattenflaskor jag någonsin haft har en dum egenskap av att springa ifrån mig eller gå sönder. Jag tror ju absolut inte det har något att göra med mitt karaktärsdrag av att glömma var jag lägger såna små saker.. *Hihi* 
Köpte en ny inför jobbet under sommaren men den lyckades gå sönder efter typ två veckor - bra där! Nej men nu har jag iallafall äntligen skaffat en ny så får vi se hur länge den stannar kvar med mig! 

Visst är den fin? 

Puss / J 

Godnatt

Publicerad 2013-09-09 22:50:00 i Allmänt,

Blev aldrig något läsande i kurslitteratur, fastnade i att skriva texter istället. Det är en stor del av varför jag valt att starta denna blogg, för att efterhand kunna publicera texter om mina känslor och tankar när jag känner mig redo för det. Det innebär att de texter som kommer läggas ut (som allt kommer skrivas i kursiv text förresten så ni vet) är nödvändigtvis inte aktuella texter för hur jag känner just den dagen. Det är texter som jag skrivit ner och som jag publicerar när jag känner att jag kommit så långt i mitt eget bearbetande av känslorna och tankarna i texterna.

Nu ska jag sova så jag orkar hela morgondagen, har slappat med träningen nu två dagar med tanke på att jag aldrig gått så kort och så långsamt som jag gjorde på min "PW" nu ikväll, så jag tänkte att imorgon blir det en riktigt PW på morgonen och sen ett riktigt tufft pass på gymmet under dagen. Så nu har jag bestämt mig så då kör vi på det!

Godnatt. Puss / J

Måndagen

Publicerad 2013-09-09 20:59:00 i Allmänt,

Nu börjar det kännas att livet drar igång på riktigt. Först en kort PW imorse innan jag åkte till skolan. Rätt lätt föreläsning men sen började vi diskutera våra uppgifter och inlämningar och det är då man känner hur det riktigt drar igång. Ovanpå det har jag bestämt att jag ska upp och kolla i lägenheten på fredag för att få mer koll och känsla för vad jag vill köpa och fixa och dona där innan jag flyttar in om typ en och en halv månad - det är sjukt vad nära det är nu!
Efter skolan stack jag hem och mös med lillemannen, gud vad jag har saknat honom! Har knappt hunnit träffa honom under hela sommaren för allt jobb men såhär mysigt hade vi det idag iallafall i hans lilla tält. 
Sen stack jag ner till badet för att jobba i fyra och en halvtimme, tur man tycker om att vara tränare iallafall. Nu har jag slappat lite men ska nog ta en liten runda innan jag lägger mig i sängen och läser lite kurslitteratur, om jag orkar - hihi. 
Dagens: Svarta Dr.Denim jeans, rosa topp från HM, vita höga converse och ett halsband med änglavingar från semestern i Spanien innan i sommar. 
 
Puss / J

Slappesöndag

Publicerad 2013-09-08 22:01:00 i Allmänt,

Vilken härlig söndag det har varit! 
Städade som sagt under förmiddagen, varierade det med att sova på soffan. Gick ärligt talet omkring i min morgonrock fram till klockan 16 i eftermiddags när jag drog mig ner till badet för jobb. 
Efter jobb blev det middag med mina föräldrar som kommit hem nu igen och sen gick jag en runda i stan för att få lite frisk luft vilket var väldigt väl behövligt! Nu ska jag sova och sen imorgon är det dags för skolan och jobb. 
 
Godnatt. Puss / J
 
 
 
Glömde lägga upp om denna fina present som jag fick igår av Emilia också - ni kan ju försöka lista ut vad det är för något! 
 

Dålig uppdatering = Bra och stressig helg

Publicerad 2013-09-08 13:56:00 i Allmänt,

Ja exakt så har det varit. Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen senaste två dagarna men jag har verkligen inte haft tid. Så vi tar en genomgång av vad helgen har erbjudit mig helt enkelt. 
 
Fredag
Började dagen med en promenix redan halv åtta på morgonen sen började fixandet inför lördagen på riktigt. Skrev klart alla handlelistor och sen blev det en storshopping på Ica och en mindre på Willys innan jag hade hittat allt jag skulle ha. Fick även en kopia på Jessicas underbara morotskaka så den skulle jag ge mig på att göra till kvällen efter. 
 
Efter handladet mötte jag upp Emilia och tog en lunchfika på Snuggels, var annars? Sen gick vi och köpte godis till lördagen. Det är sjukt vad konstigt det känns att inte träffa henne varje dag nu, man har jobbat hela sommaren tillsammans och verkligen träffats typ varenda dag så nu hade jag inte träffat henne sen i tisdags så kände att det var på tid på något sätt. Jag vet, sjukt tramsigt men sån är jag ibland!
 
Där efter körde jag, Vicky och Julia in till Lund för simtävling. Våra småttingar skulle simma, eller ja mina är inte så små längre men men, de simmade väldigt bra iallafall! Så jag blev nöjd tränare.
 
Vi körde vidare till Emporia på vägen hem och åt, då var klockan ändå nio så det var verkligen på tiden med middag. När jag kom hem vid tio bakade jag bröd och kokade pasta och kom i säng sen vid tolv tiden. Nedan är en bild från den dagen. Hade på mig vita shorts från okänt ställe (sviiin gamla jeans som jag klippt), linne från Forever 21 och jeansjacka från Lindex. 
 
Lördag
Började även denna dagen med en promenad, skulle jag hinna med någon träning under dagen var det lika bra att göra det direkt på morgonen nämligen. När jag kom hem bakade jag morotskakan, grillade kyckling och gjorde i ordning såser. Sen dukade jag, körde och handlade det absolut sista för att sen blanda samman pastasalladen när jag kom hem innan jag gjorde i ordning mig själv. 
 
Vid halv sex tiden kom Emilia för att hjälpa mig med klädval och annat och sen vid halv sju kom resten av gästerna. Det blev denna klänningen från Newyorker som syns på bilden nedan med min fina Emilia. 
En helt perfekt fodralklänning som inte är på gränsen till för kort som de flesta brukar vara! Vi drack en god fördrink för att sen börja äta, dricka och snapsa. Hälften av snapsarna gick hem iallafall, jag tyckte alla utom en var god men men. Sen öppnade jag presenter, här nedan är en av presenterna, den fick jag av Vicky med flera. Ett Thomas Sabo armband med hänget tro, hopp och kärlek - helt perfekt för mig som är lite av en obotlig romantiker. 
Fick även ett presentkort på Ohlssons Basar och ett på Cervera - båda två helt perfekta nu när man snart ska flytta hemifrån! Fick ett halsband, en tröja, en skål från Marimekko och en halv dag på Saltan = Super glad tjej som tackar så hemskt mycket för alla presenterna. 
 
Efter mig gick vi vidare till Baren en del av oss och en del åkte in till Malmö istället, vilket jag inte orkade. Stod ju till och med och gäspade på baren, inte för att jag hade tråkigt utan för att jag varit igång sen åtta på morgonen. Oavsett så tackar jag så himla mycket för kvällen! 
 
Söndag
Nu har precis ätit rester från gårdagen och tagit en break i städandet. Det är faktiskt inte så mycket som behöver städas, ska ta fram dammsugaren sen när jag vilat en stund men annars ser det rätt bra ut i hela huset. Så tummen upp på det alla gäster! 
Här är då den goda salladen vi åt igår med två såser. Mums. 
 
Efter städningen är klar ska jag ner på badet för idag drar vi igång med de anpassade grupperna vilket ska bli väldigt kul. Hoppas det fungerar bättre denna terminen än förra, vi har ju gjort lite förändringar. Vi får se helt enkelt. 
 
Puss / J

Dagen i bilder

Publicerad 2013-09-05 21:57:00 i Allmänt, Dagens,

Dagen började med en härlig promenad i ett soligt Ystad. Hur mysigt som helst.
Hem och duscha, äta en stor frukost och sen fixa i ordning sig. Dagens var tröja från Forever 21, svart linne från HM och vita jeans från Dr.Denim. 
Sen var det vidare in till Malmö för ännu en dag i skolan, inte så värst lång men en riktigt konstig föreläsning och sen slutade vi några timmar tidigare så då kom man ut till ett väldigt fint Malmö. Bara kolla bilden på min fina skola. 
Hem igen för att börja fixa inför helgen, satte fyra olika snapsar som alla fyra blev godkända av pappa, vissa med betydligt mycket mer glädje än andra men det försöker vi ordna till helgen. Sen blev det ett köttigt benpass på gymmet för att ta mig hem igen och sätta i ordning bord och sådant. 
Avslutar dagen med en bild på mina fina snapsar och säger godnatt dessa, dock ska de inte drickas idag. 
 
Puss / J

En kort stund av lycka

Publicerad 2013-09-05 08:33:59 i Texter,

En betydelselös flört, en kort stund av lycka för att känna något, det var aldrig något mer än det. Det handlade inte om att hitta sin livspartner och det gjorde inte en hjärtekrossad. Det var aldrig något som skulle hålla, det visste hon om, det skulle bara vara en rolig grej som skulle ge en lite ljusa stunder i livet som annars känns rätt tomt. All kärlek behöver inte vara förevigt, ibland är det till och med så att de korta stunderna av kärlek betyder så mycket mer när man tittar tillbaka än de som varade så pass länge att man faktiskt började hoppas på att det var på riktigt, inte för livet men på riktigt.

Men så tänker man tillbaka och var det verkligen värt den korta stund av lycka? I de allra flesta fall så ja men känslorna man fylls av efteråt kan ibland svälla över om man mår till slut på gränsen till sämre än innan allt hände. Det handlar inte om att man trodde det skulle vara förevigt, det handlar inte om att man fick riktiga känslor utan det är känslan som man påminns om, känslan av att vilja ha så mycket mer.

Det är inte känslorna hon fick för honom som är jobbiga, det är påminnelsen om hur det känns när man är lycklig och delar livet med en annan person. Det är känslorna som får en att sakna en person att dela allt med och att ha en person som får en att känna sig hel.

Det är det som är jobbigt med en kort stund av lycka. Men trots allt det så är det bättre med en kort stund av lycka än ingen stund av lycka alls. 

Nya träningskläder

Publicerad 2013-09-04 21:03:28 i Träning,

Det blev aldrig något corepass idag, Vicky blev sjuk och jag är alldeles för mesig för att gå dit själv - hatar verkligen sånt! Så först hade jag tänkt bara ta det lugnt, läsa lite kurslitteratur och fixa inför helgens festligheter men så fick jag ett sms från posten om att mina träningskläder från HM hade kommit - JIPPI! Då kunde jag ju bara inte låta bli att gå och hämta och testa dem vilket gjorde mig väldigt sugen på att gå ner och testa träna kläderna också, såklart. 
 
Såhär ser kläderna ut: 
Vänster bild: Rosa funktionslinne och svarta korta shorts, höger bild: samma linne och svarta yogashorts som de kallas enligt HM, men ja svarta tighta korta shorts.
 
Så det blev ett träningspass själv, först uppvärmning med Michela och Dashas nya pod i öronen. De är så härliga att lyssna på, idag pratar de om framtiden och sina bröllop och barn mm. Sen körde jag ett eget corepass. Längesen jag pressade magen och ländryggen så hårt så väntar mig att det kommer kännas en hel del imorgon. 
 
Nu har jag precis ätit lite b&j och nu ska jag ta lite nötter och sätta mig med den underbara kurslitteraturen innan jag somnar sött i sängen. 
 
Puss / J
 

Sovmorgon - my ass

Publicerad 2013-09-04 11:46:49 i Allmänt,

Det här med sovmorgon har slutat existera för mig känns det som. Satte klockan vid åtta men var så galet trött så jag försökte somna om men det gick ju inte så gick till gymmet istället. Det var mer än lite segt men jag tog mig igenom det ändå. Gick först i 40 minuter och sen körde jag ett arm/axel pass vilket jag aldrig riktigt har gjort innan. Det kanske tar längre tid att se resultat när jag kör ett ben/gump pass, ett mage/rygg pass och sen ett arm/axel pass och rullar runt på det så gott jag kan man samtidigt får jag träning för hela kroppen så det kommer nog gynna i slutändan. 
 
Nu ska jag åka till skolan för att sen testa mig på ett core pass ikväll tillsammans med Vicky, får hoppas det är kul. Det är första passet jag testar på friskis så det kommer bli intressant. 
 
Dagens: Svart linne HM, Svart transparant skjorta Forever 21, Gröna byxor BikBok
 
Puss / J

Trötthet - jadå

Publicerad 2013-09-03 21:47:35 i Allmänt,

Jag är verkligen helt slut i kroppen nu, jag har varit slut i kroppen många gånger tidigare men det är en helt annan sak när man är slut pga träning - då välkomnar man ju det mer än gärna! Nu är jag bara helt slut för jag har varit igång verkligen hela dagen sen sju imorse när jag gick ut på en PW. Nu är första gången jag sitter ner helt i lugn och ro och gör verkligen ingenting.

Blir till att läsa lite bok och sen nana så sött för att köra ett mjukare gympass på morgonen och ett hårt core pass på kvällen imorgon då jag förhoppningsvis blir helt slut i kroppen och det faktisk känns bra!

Dagens här också; tröja HM, byxor Cubus

I väntans tider..

Publicerad 2013-09-03 10:29:28 i Allmänt,

Oohh spännande rubrik! Men nej jag är inte gravid så ni kan vara lugna. Sitter just nu och väntar på min första lektion dock.

Har ordnat med mitt periodskort så det kommer bli lite billigare att resa - inte för att det är billigt egentligen men men. Ju billigare desto bättre, med såna saker iallafall.

Puss / J

Godnatt

Publicerad 2013-09-02 22:28:34 i Allmänt,

Det gick inte så bra med böckerna, ger det ett nytt försök imorgon igen. Nu är föräldrarna hemma iallafall så jag sover i min egen säng vilket är väldigt skönt. Blev ingen promenad så får bli att gå upp tidigt imorgon och göra det innan det är dags för skoldag nr 2.

Godnatt. Puss / J

Första skoldagen

Publicerad 2013-09-02 20:24:10 i Allmänt,

Då var första skoldagen avklarad! Inte något speciellt direkt faktiskt. Var bara introduktion och imorgon är det dags för första lektionen. Väldigt blandade åldrar men det kan också vara kul, hoppas det iallafall. 
 
Hade egentligen velat gå ut och gå en runda ikväll, får se om jag hinner med det sen för nu måste jag beställa/låna böcker till utbildningen, vilket kan ta ett tag innan jag har hittat alla men men. Försöker skynda mig för jag har fullkomligt blivit förälskad i kvällspromenader. Sån tur är så har jag redan varit på gymmet idag iallafall. 
 
 
Bilden vägrar ändra sig på rätt håll så det blir såhär - glad tjej på väg hem efter första dagen i skolan!
 
Puss / J
 

Söndagsmys

Publicerad 2013-09-01 22:24:00 i Allmänt, Mat,

Åkte som sagt och åt middag med mina fina töser från Oxie idag. Vi testade en kina restaurang nära Big Bowl som var super gott! En buffe där du får ta hur mycket du vill av alla möjliga saker för endast 99 kronor - snacka om att vi var nöjda. 
 
Dagens: Topp från HM, Vita jeans från Dr.Denim, Skor från Skopunkten, Halsduk från Lager 157.
 
Maten var riktigt god och det var också världens snyggast brudar man åt med, eller hur?
 
Nu har jag varit ute och gått en liten runda för att smälta maten innan det är dags för sängen. Sover nu tredje natten i rad i mors och pappas dubbelsäng, i början var det super skönt men nu börjar det nästan kännas lite ensamt.. Imorgon blir det en tur till gymmet tidigt på morgonen sen hela dagen i skolan för att stressa ner till simhallen för jobb på kvällen, stressigt men det ska bli skönt att äntligen få riktiga rutiner. 
 
Älskar min nya halsduk på bilden förresten, har aldrig haft en så mjuk halsduk! Och för endast 50 kronor så kan det inte bli bättre. 
 
Godnatt. Puss / J

Resultat

Publicerad 2013-09-01 14:44:00 i Allmänt, Träning,

Resultatet från biltvätten tyckte jag ändå blev väldigt bra för att vara första gången som jag tvättar helt själv. Lär väl märka senare i dagarna vilka ställen jag missat på och så men men. Här är iallafall en bild:
 
 
Nu sticker jag till gymmet, lagom sliten och så, med mitt nya linne för lite träning innan jag beger mig på middag med två fina tjejer. 
 
 
 
Puss / J

Söndagssysslor

Publicerad 2013-09-01 11:17:11 i Allmänt,

Har hitintills idag tagit en kortare PW, sett ett avsnitt av Mistresses och ätit mumsig frukost bestående av kvarg toppad med färska blåbär och till det lite cashewnötter, vindruvor och ett glas äpplejuice. Nu ska jag ta mig ner till garaget och tvätta bilen, tänkte överraska mina föräldrar med en nytvättad bil när de kommer hem så får hoppas jag kommer ihåg hur man gjorde. Resultat kommer senare!

Puss / J

Min frukost:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela