jennilund.blogg.se

En blogg som kommer handla om allt som mitt liv innebär men kommer även varieras med en del texter, dikter och bilder.

STORT FÖRLÅT!

Publicerad 2013-12-30 11:12:57 i Allmänt,

Ser nu när jag sitter här på jobb att jag inte har bloggat på en hel vecka.


Tiden har bara sprungit iväg från mig och jag har både glömt bort det men det har också stor del att göra med att jag faktiskt inte har något internet hemma just nu. Min bror behövde låna modemet och jag får tillbaka det i eftermiddag, så de senaste fyra dagarna har jag inte haft något internet i lägenheten. Nu tänker ni säkert att jag kunnat använda mobilen istället men problemet är att jag har inte haft något surf på mobilen heller, det tog slut när jag var tvungen att dela internetet till datorn inför inlämningen av en skoluppgift. Så jag har redan behövt köpa till internet till mobilen en gång och har inte råd att göra det ingen, därav att jag inte har använt mig av mobilen när jag velat blogga.


Utöver det har det faktiskt varit jul och då tycker jag att man kan ta lite julledigt, vill njuta av att vara med familjen och allting. Det kommer ett inlägg med bilder på julklappar och allt som hände under julen efter nyår. Kommer ett med julen, ett med nyår och massa bilder! Ska ta med mig min riktiga kamera på nyår så ska jag försöka få in de bilderna på bloggen istället för bara mobilbilderna.


Nej nu måste jag jobba, vi hörs senare. Puss / J

Lite julstämning

Publicerad 2013-12-24 00:00:55 i Allmänt,

Skulle egentligen ut ikväll, men med all tvättning idag och lite småtrött från Öja i lördags så kände jag till slut inte alls för det. Nu ligger jag i soffan och myser framför en film och börjar äntligen få lite julkänsla - så härligt! 


Puss / J

Mat när man bor själv

Publicerad 2013-12-23 20:06:52 i Allmänt,

Dagens mellanmål var följande: 
Försökte få lite julanda i det hela. Idag har jag tvättat en del och sen även sett färdigt sista HP-filmen. Har sett de fyra sista igen nu senaste två dagarna och gråtit till alla fyra - jag bryr mig inte för mycket va, trots att det är typ femte gången jag ser dem? Nej absolut inte! De filmerna, men framförallt böckerna, är bara för bra! 


Emma blev sjuk och jag hade ingen mat uppe så ringde hem en kebabsallad, riktigt pulig. 


Nu sitter jag med ett glas cider och det blir troligtvis baren ikväll. Puss!!! / J

Julstök

Publicerad 2013-12-23 10:50:44 i Allmänt,

Gårdagen bestod nästan enbart av julgodisbak. Har gjort tomteskumsfudge, kola, chokladkola, chokladkola med mint, saffransbiscotti och chokladbiscotti. Några av sakerna kan ni få bilder på senare idag, några får vänta tills imorgon när vi ska äta det. 


Just nu sitter jag på jobb, redan väldigt trött.. Och det är fyra timmar kvar. Usch vilken dag! Men ikväll kommer Emma hem till mig 😃 så himla kul! Blir kanske baren sen på kvällen också, det är ju ändå gratis inträde 😊 


Puss / J

Plugg, jobb och fest

Publicerad 2013-12-22 12:45:19 i Allmänt,

Förlåt för det dåliga bloggandet men jag var tvungen att råplugga i fredags, sen fixa julklappar och efter det blev det jobb ända fram tills jag och Vicky stack till Felle igår för att fira henne. Super trevligt och sååå kul, lite för kul kanske men men. 
Jag och Felle ❤️
Min klädsel igår (älskar Felles speglar) 


Efter Felle stack vi allihopa till Öja, självklart kul men folk var mycket aggressivare än vanligt. Massa puttande och blev helt hopklämd i kön till jackan sen. 

Kom hem vid halv fem, rätt segt men jag kom hem iallafall. Nu ligger jag i soffan och ser på min älskade Harry och väntar på kolan att bli färdig på spisen. Gör massa julgodis idag, ni kan få se bilder sen. 

Puss / J

Hemsk torsdag

Publicerad 2013-12-19 22:05:18 i Allmänt,

Att vara sjuk när man har en inlämning i skolan är inget att rekommendera. Har typ inte fått något arbete gjort idag men mår iallafall bättre nu på kvällen så nu ska jag sova. Klockan står ställd på 6.30 för då måste jag upp och plugga. Förhoppningsvis är jag fullt frisk då också så att det inte känns som en plåga. 


Att vara sjuk när man precis flyttat hemifrån är inget att rekommendera heller. Har ingen nyponsoppa hemma, ingen glass och ingen som tar hand om en. Sjukt dålig upplevelse att ha första veckan i egen lägenhet. Men då har man upplevt det också.. Tyvärr. 


Nu är min förhoppning att somna som en stock och vakna pigg och kry imorgon bitti. Ni hoppas på det också va? 

Godnatt. Puss / J

Vilken natt..

Publicerad 2013-12-19 10:14:50 i Allmänt,

Har sovit riktigt kasst i natt. Mår illa typ hela tiden, vet inte riktigt var jag ska ta vägen mesta delen av tiden. Ligger i sängen och sover, dricker avslagen coca och knaprar på en knäckemacka mesta delen a tiden..


Nu måste jag försöka få något plugg gjort. Får hålla på så länge jag orkar och sen sova en stund, sen plugga igen och åter sova och försöka hålla på så hela dagen och natten tills plugget är gjort. Har tills kl 15 på mig imorgon att få arbetet klart och det ska helt enkelt bli gjort för sen ska jag ha lov!


Vi hörs senare. Puss / J

Vinterkräksjuka??

Publicerad 2013-12-18 22:06:43 i Allmänt,

Risken för att jag ligger hemma med det känns just nu rätt stor.. Fy vad jag mår dåligt! Och jag har så mycket plugg.. :( 

Det värsta med ryggont just nu

Publicerad 2013-12-17 21:48:01 i Allmänt,

Sitter just nu typ fastklistrad i min fåtölj här hemma, vill inte röra mig för då gör ryggen helt ont. De fyra timmarna på badet idag var rena plågan! Fy tusan, det var längesen det gjorde såhär ont. Troligtvis är det på grund av allt flyttande senaste veckan och allt bärande som det har inneburit.


Utöver att ryggen gör ont skulle jag säga att det finns två saker just nu som gör det ännu värre:

1 - Jag måste plugga men kan inte koncentrera mig pga ryggen.
2 - Jag MÅSTE gå och kissa men vill inte röra på mig för då gör det bara mer ont.

Vet inte vilket som är jobbigaste faktiskt...


Puss / J

Distraktioner

Publicerad 2013-12-16 14:22:18 i Allmänt,

Pluggade en och en halvtimme i skolan typ sen tog mitt sug efter träning över. Hann iallafall göra klart den punkten med boken som jag inte äger själv, det var ändå det viktigaste. 


Jag har inte tränat sen i tisdags, alltså nästan en vecka. Kände därför att det var dags att ta mig hit. Dock var det inte bara därför, vaknade i morse och hade strålning i hela höften. Känns som det är en nerv i kläm och det har känts hela dagen. Det är inte den smärta jag brukar ha så det är väldigt konstigt. Står just nu på trampmaskinen och lär behöva tvinga mig igenom dagens 30 minuter då höften känns super mysko. Sen blir det ryggrehaben och så får det vara bra för idag. Vill inte riskera att göra det värre men känns som jag måste röra på mig. 


Så ligger det till! Hörs senare. 
Puss / J

Dags för plugg

Publicerad 2013-12-16 09:49:56 i Allmänt,

För att kunna få något gjort idag så har jag lämnat lägenheten och åkt in till skolan trots att jag inte har någon lektion. Ska sätta mig och jobba med uppgiften som ska vara inne på fredag, och idag hade jag riktig tur och den enda boken jag inte har fanns på hyllan idag för användning på biblioteket. Därför passar det ju bra att börja med den frågan och försöka få den klar så snabbt som möjligt.


Hoppas ni får en bra dag! Puss / J

Ännu ett nattinlägg

Publicerad 2013-12-15 00:14:31 i Allmänt,

Blir ännu ett nattinlägg, hinner tyvärr inte med att blogga under dagarna just nu. Vill bara få i ordning allting i lägenheten så jag kan slappna av. Måste få det klart för jag vet att jag måste plugga hela nästa vecka liksom. Därför är det lika bra att pressa sig igenom att få upp allt från lådor och så vidare. Hoppas verkligen, verkligen att jag hinner bli klar imorgon. Oavsett så blir måndag en dag i skolan för att plugga. 


Tilde och Hugo är för övrigt här i lägenheten i natt, sover på en luftmadrass i vardagsrummet. Super mysigt att ha dem här plus att jag fått lite hjälp med att hänga in kläder och sådant. Har två lådor kvar med kläder och garderobern är nästan redan fulla. Fattar inte hur jag kan ha så mycket kläder :o 
Dock rensar jag väldigt mycket även nu när jag packar upp, rensade ju även när jag packade ner men kände att det behövdes en resning nu också. Och de kläder som inte Tilde vill ha går ju till någon typ av räddningsinsats så det är bara positivt. 


Nu ska jag sova. Godnatt. Puss / J

Första natten i första egna boendet

Publicerad 2013-12-13 23:54:54 i Allmänt,

Då var det alltså dags. Första natten i min alldeles egna lägenhet. Så jäkla ballt! Ligger just nu i sängen som är sjukligt skön - hoppas den är bra för ryggen också bara. Har spenderat de senaste tre timmarna med att fixa och dona här uppe, imorgon blir det några ärenden och flytta resten av lasset hemifrån till mitt nya hem. Efter helgen lovar jag att bloggandet kommer bli mycket bättre! 


Hoppas nu jag kan sova också. Puss på er! Godnatt. / J

Emporia med "lillsyrran"

Publicerad 2013-12-12 23:08:03 i Allmänt,

Gårdagen bestod alltså av skola, fick ut den nya uppgiften som jag ska börja med på lördag eller om jag får tid, redan imorgon. Först och främst ska jag få upp så mycket som möjligt i lägenheten för att fixa där imorgon men lördag måste bli lite plugg. Ska börja läsa imorgon på tåget iallafall (bestämde jag precis nu för stressen började trycka på kände jag). 


Efter skolan hämtade mor upp mig på skolan och vi körde ut till Ikea för att köpa bland det sista som behövs nu. Dock bestämde jag idag att där är lite saker till som jag vill ha från Ikea till lägenheten, får köpa det i nästa vecka. 


Mor stack vidare till jobb och jag stack till emporia för att vänta på Tilde, min systerdotter som väldigt ofta känns som min lillasyster. Vi skulle shoppa julklappar som hon ska ge bort och jag passade på att köpa lite på Clas Ohlsson och Cervera till lägenheten. Dock började vi allt med en fika på espresso house. 
Jag testade deras vinter frapino, vilket var gott men ingen wow-faktor. Tilde åt pannkakor som ni ser i bakgrunden. Vidare och handlade några julklappar, samt lite till mig själv innan det var dags för middag. 
Båda två valde thai, jag åt något kycklingwok med cashewnötter och ris och Tilde åt vårrullar med ris. 
Det var däremot väldigt gott men ack alldeles för mycket mat för mig. Orkade inte riktigt allt, snarare kanske hälften. Men stor del var nog för att jag visste att vi skulle äta fro-yo innan vi stack där ifrån. Vilket vi också gjorde, se så smarrigt: 
Vilken superdag! 


Ikväll har jag fixat ännu mer i lägenheten, hann ingen träning men på lördag ska det bli ett kortare pass iallafall och kanske även söndag men jag får se om jag hinner. Plugget går före och just dessa två veckor även lägenheten så allt blir klart. 

Nu är det dags att sova. Godnatt! 
Puss / J

Kropp och själ

Publicerad 2013-12-12 09:10:57 i Allmänt,

Imorse skulle jag gå upp och ta en PW, sjukt laddad för att äntligen fått lite rutin på träningarna - vad händer då? En av senorna på ena smalbenet stramar och håller på varje steg jag tar direkt från sängen. Hur tänkte kroppen där? Att min kropp, min själ och min tid aldrig kan synka sig så jag faktiskt kan träna som jag vill göra! Blir så trött :( 


Det är troligtvis efter heldagen på Ikea, Jysk och Emporia som gjorde det men ändå. Ni får ett inlägg under dagen med bilder från gårdagen. Nu är jag på väg till lägenheten för ännu en massa timmar där. 

Puss / J

Sängdags

Publicerad 2013-12-10 22:24:35 i Allmänt,

Förvarnar redan nu, kan bli lite inlägg denna veckan. Kommer vara mycket med lägenheten och få rätt på allting, ska flytta in till helgen och måste ha saker och ting på plats till lördag. Då ska nämligen mina syskonbarn sova över och jag vill ha det mesta på plats till dess liksom. Hoppas ni har förståelse för det.


Nu ska jag sova iallafall. Ska försöka få in iallafall ett inlägg om dagen så vi hörs imorgon.

Puss / J

Byte av tåg

Publicerad 2013-12-09 14:18:10 i Allmänt,

Sitter nu på ett annat tåg ner mot Malmö, fick byta i Nässjö för det andra skulle vänta på bussar. Men ja, jag är ändå över en timme försenad, sånt man får ta när det är vinter. Är ändå rätt van efter ha pluggat i Malmö under hela gymnasiet. 


Det blir snabbt hem och lämna mina väskor sen ner på badet igen. Tur att man har tid att ta det lugnt och så ibland, men nej, jag tycker om det så ska inte klaga för mycket. 

Puss / J

En bit på vägen

Publicerad 2013-12-09 10:35:21 i Allmänt,

Är nu på väg hemåt, snart nere i Småland. Fryser som f-a-n, vet inte om jag håller på att bli sjuk. Har gjort det plugget jag skulle plus kollat på det senaste avsnitt av Hart of Dixie. Kanske spoilar lite nu men kan inte Zoey och Wade bara bli tillsammans nu? De är så jäkla söta tillsammans. 


För övrigt mår jag redan dålig av allt godis i helgen.. Inte för att jag tror jag blir fet direkt men för mycket godis är inte bra, plus att jag tycker kakor är godare och i helgen har jag ätit både ock. Främst handlar det om att jag inte njuter av det direkt längre, inte när jag äter bara för att jag kan äta. Jag måste lära mig äta när jag verkligen vill och sluta när jag inte njuter längre, inte bara fortsätta tills allt är slut.. Sånt man lär sig efterhand. Denna goding åt jag igår på badet, mega stor men så god! Lite lik Snuggels faktiskt, och då är det bra. 

Imorgon ska jag sticka och träna så det borde kännas bättre då, är nog mycket det också. Att jag ätit utan att rör alls på mig, då känns kroppen alltid extra tung, njuter mycket mer när man har tränat och jag har inte tränat sen i torsdags. 


Sen på onsdag ska jag fixa i lägenheten så det ryker om det! Woho - inflyttning till helgen! :D 
Puss / J

Sum-sim dag 2

Publicerad 2013-12-08 22:21:55 i Allmänt,

Då var andra dagen också över. Ska lägga mig och sova nu sen upp tidigt imorgon igen för att åka hem. Har lite plugg att göra på vägen hem men ska försöka hinna uppdatera er lite också om helgen. 


Först får ni en blick på min lunch i söndags på jensen's 
Sen en på dagens lunch på badet 
Lite klasskillnad men men, man blev mätt. Sov för övrigt en och en halvtimme mitt på dagen idag, att vara på tävling sliter även på tränare. 


Imorgon kommer lite mer om helgen. Nu ska jag sova. Godnatt. Puss / J 

Sum-Sim dag 1

Publicerad 2013-12-07 21:04:05 i Allmänt,

Då var dag ett över, jag är redigt trött och ligger halvdöd i soffan med en påse godis. Var på stan i lunchpausen och där köpte jag hem en del nya saker. Bland annat ringen nedan. Nu somnar jag när som, hoppas ni förlåter mig för det dåliga bloggen som kommer vara nu i helgen och måndag. 
Åt detta till middag med pappa ute i Stockholm stad. Mumsigt. 

Puss / J

Sommarlängtan

Publicerad 2013-12-07 06:54:19 i Allmänt,

Sven drar över landet, jag saknar värmen och jag saknar min älskade Hanna. MEN hon kommer hem om en månad! 

För övrigt är jag väldigt trött just nu men nu blir det tävling resten av dagen. 

Puss / J

Månadens mål

Publicerad 2013-12-06 15:56:19 i Träning,

Här kommer de mål som jag satt upp för december månad: 

* Gå 90 km i powerwalk. Har haft 100 de två senaste månaderna men vet att det är mycket jobb, plugg och nu jul också denna månad så lättade lite på det då jag vill ha mer fokus på gymmet
* Minst 30 minuter på trampmaskinen två gånger i veckan. Tycker detta ger mer kondition än en PW men behåller PW då jag vet att det är lättare att hinna med samt väldigt skönt. 
* Skriva ihop träningsprogram i min nya app och testa dessa innan december är slut. Detta så att jag har program som jag vet fungerar tills jag kommer in i 2014 då det ska bli mer effektivt på gymmet. 
* Minst två gånger i veckan på gymmet. Väldigt enkelt att säga men i mitt liv kan detta ibland bli svårt att hinna med. Vilket känns sjukt när jag hela våren gymmade typ fem gånger i veckan minst.. Men jag tar det i små steg att försöka bygga upp det igen. 


Har medvetet tagit bort mitt godislöfte då jag vet att det snart är jul och nyår. Det blir därför ofta mys under denna månaden och jag vill kunna njuta av det. Plus att vad är en månad på ett helt år? För jag har tänkt hålla en gång i veckan alltid från nästa år. Det innebär inte att jag kränger. Jag försöker fortfarande undvik det om jag kan men är inte lika hård mot mig själv under december månad som det ibland är annars när godissuget tar över. 


Nu är vi på väg in i Stockholm. Puss / J

Roadtrip

Publicerad 2013-12-06 12:07:32 i Allmänt,

Såja, nu sitter vi i bilen på väg upp mot Stockholm. Ska spendera helgen i Eriksdalsbadet och pappa hängde med för att hälsa på sina kusiner så är inte helt själv där uppe. 


Gårdagens eftermiddag och kväll såg ut såhär: 
Körde en 34 minuter på trampen och sen mitt korta träningsprogram som jag skrev om häromdagen. Skippade dock den ena magövningen då det kändes som att jag skulle spy. Var nog för att jag hade sovit i princip fyra timmar den natten. 

Sen åt jag denna lunchen: 
Innan jag åkte upp till lägenheten och målade elementet. 
Sen vidare till badet och hade träning, hem och åt och sen hämtade jag Ehrnborn för att fortsätta måla och bygga ihop möbler i lägenheten. 


Stack hem och sov vid 23 tiden. Fick mitt paket från members, en sida jag blivit medlem av där man får rabatter på märkeskläder och accessoarer. Dock satt inte klänningen helt bra så den ska jag sälja vidare tänkte jag. 


Återkommer senare idag. Puss / J

Godnatt.

Publicerad 2013-12-06 00:07:24 i Allmänt,

Måste verkligen sova nu så ni får en sammanfattning av eftermiddagen/kvällen imorgon. Ska ändå sitta i en bil x antal timmar upp till Stockholm. I helgen kommer även månadens mål upp, något försenat. Men huvudfokus just nu ligger på lägenheten, skolan och att hitta bra mål att köra igång med nästan år, som endast är 26 dagar bort. 


Godnatt. Puss / J

Inskickat

Publicerad 2013-12-05 10:53:09 i Allmänt,

Arbetet är inskickat, frukosten är nere och nu ska jag klä på mig träningskläder och sticka till gymmet. Tvn funkar ändå inte som jag vill, bara hackar hela tiden så jag får inte se mitt program som jag vill. 


Vi hörs senare. Puss / J

Snart i mål

Publicerad 2013-12-05 02:22:37 i Allmänt,

En punkt kvar på en uppgift sen är allt klart men nu är hjärnan för trött! Har lagt mig i sängen, kollat igenom lite insta och bloglovin' och nu är det dags att sova. 

Den appen är för övrigt väldigt bra, kan följa vilken blogg man vill oavsett om det är devote, blogg.se eller Stureplan eller vad som. Och man får alla uppdatering som görs på de bloggar man valt att följa. Ett bra tips för er som vill komma in i bloggvärlden för att få inspiration eller bara om ni tycker om att läsa bloggar. 

Godnatt. Puss / J

Hälften

Publicerad 2013-12-04 20:21:40 i Allmänt,

Nu är halva arbetet gjort och det är nog tur jag har en till celcius till nattens arbete. Puuh.. 


Ni får en bild sen jag gick ut på stan innan idag, vägrar vintern och kör på min höstjacka fortfarande. 

Puss / J

Blä på denna dagen

Publicerad 2013-12-04 15:20:58 i Allmänt,

Fy vilken dag. Hade tänkt börja morgonen som i måndags med träning direkt halv åtta men hade sån huvudvärk när jag vaknade så sov en och en halvtimme till istället. Hade fortfarande rätt ont i huvudet men satte mig och pluggade. 


Tog en break med fika och en runda på stan med finaste Emilia. Blev Snuggels (chock va?) med morotskaka och räkröra (ännu mer chock eller hur?). 
Därefter även en muffins, eller ja två halvor: 
Vi tog en pepparkakasmuffins och en saffransmuffins och delade på. Pepparkakasmuffinsen vad god, kunde varit lite mer smak i men den var klart godkänd. Saffransmuffinsen var väldigt mäktig, en aning för skarp saffranssmak faktiskt men ja, den gick att äta men jag är glad att jag bara hade en halv. 


Nu blir det plugg med en celcius som jag köpte på stan. Köpte även ett nytt svart baslinne, mina favoriter har det ju gått håll på.. Men nu har jag ett nytt från HM, igen för jag tycker de är skönast. 
Så ser det ut hos mig at the moment. 


Puss / J

Förlåt

Publicerad 2013-12-03 20:57:31 i Allmänt,

Har haft värdelös uppdatering idag, har haft ett ton att göra och även imorgon och torsdag har jag massvis men ska försöka hinna några korta inlägg under dagen imorgon iallafall.

Sitter nu och pluggar, skit tråkigt och galet stressad MEN i övrigt är livet verkligen på väg upp. Mår bättre och bättre plus att jag har färgat utväxten nu också så känner mig fräsch och så. Riktigt härligt.

Kommer nog upp någon gammal text senare ikväll. Sånt man får tillfälle att lägga upp när man inte har tid till andra inlägg som kräver massa tid just då.

Puss / J

Måndags recap

Publicerad 2013-12-02 20:31:06 i Allmänt,

Sitter just nu hemma hos Sara och väntar på att hon ska fixa så vi får filmen på tvn istället för datorn, går sådär. 


Idag har jag myst med Måns som jag nämnde innan, pluggat, jobbat och ätit supergod lunch och supergod middag. Jag, Måns och pappa var ute en runda och köpte nytt golv till mitt vardagsrum. Måns blev rätt trött då så han hamnade på mina axlar för att han skulle hålla sig vaken som ni ser nedan. 
Till lunch när vi kom hem blev det kokt lax, kokta morötter, tomater och en liten räksås: 
Till middag sen åt jag och Sara pizza - har varit så sugen på hela förra veckan så det var helt perfekt. 

Puss / J

Bästa morgonen på länge

Publicerad 2013-12-02 09:27:20 i Träning,

Klockan ringde 06.55 idag, upp och drack ett glas proviva samt åt ett plommon. Sen dags att klä på sig och dra sig till gymmet med en celciis i handen. Super mysigt att gå genom ett julpyntat Ystad så tidigt på morgonen när det är helt stilla.
Körde 31 minuter på trampmaskinen, inget vidare speciellt schema utan körde på med 30 i motstånd och bara trampa. Under tiden satte jag även ihop ett kort schema för hela kroppen att köra de dagar jag inte hinner längre träningar. Körde inte riktigt allt på det idag då smithmaskinen var upptagen hela tiden men programmet ser ut som följande: 

* Sqauts i smithmaskinen, 3x12
* Enbenssqauts i smithmaskinen med ett ben bak i TRX-band, 3x12
* Sidcrunch i ryggresningen, 3x15/sida
* Omvänd raka/sido crunch, hängande vertikalt, 3x20
* Bicepscurl i cablecross, 3x12
* Triceps extension över huvudet i cablecross, 3x12
Körde allt utom det som var i smithmaskinen idag och det tog 20 minuter så det är ett pass på en halvtimme. 


Helt perfekt pass att börja dagen med och att sen komma hem till att passa Måns idag också gör det hela perfekt. 

Puss / J

Om att få bekräftelse, växa som människa och förhållanden

Publicerad 2013-12-01 22:37:40 i Allmänt, Texter,

Då var fråga ett av uppgiften klar. Tror jag fick till den rätt men helt ärligt, den behöver inte vara perfekt - det viktiga är att den blir godkänd. 


Det är något jag försöker lära mig nu under de högre utbildningarna jag har gått. Under högstadiet och gymnasiet var mitt mål nästan alltid att ha bästa betyg, jag älskade att få MVG för då visste jag att jag var bra på något. Nu under senare år har jag börjat hitta bekräftelser i andra ställen istället och därmed släppa pressen i skolan. Jag får bekräftelse från mina simmare, från mina kollegor, från min träning varje gång jag har träningsvärk och att försöka nöja sig med det är svårt men jag försöker. Det är svårt eftersom jag nästan alltid har haft en kille som kunnat ge mig bekräftelse, som kunnat få mig att känna mig bra oavsett vad som händer i livet. När jag nu inte haft pojkvän på väldigt länge så är det en riktig omställning. Jag tror självklart att jag växer en massa som människa genom att behöva klara mig igenom så mycket utan pojkvän, och i slutändan blir det troligtvis bäst utveckling för mig själv såhär. 


Men jag ska ju vara ärlig, visst hade det varit skönare och enklare att ha en kille som får en att må så bra bara genom att säga att jag är bra. Fast samtidigt så betyder de bekräftelser jag får idag så mycket mer i längden än en bekräftelse från en pojkvän som i princip "måste" känna som om mig för annars hade han ju inte varit tillsammans med mig. 


Förstår ni vad jag menar? Blir lite förvirrad själv men jag vill att ni ska veta att det gör inget att vara själv. Man växer av det och när man väl träffar någon så blir det äkta eftersom man då inte söker bekräftelse utan man söker en partner som kan komplettera en. Man får ett vuxet förhållande för man har lärt sig älska sig själv innan man älskar någon annan. Detta får man bäst genom att tvingas vara själv så trots att jag saknar att ha ett förhållande så vet jag att i slutändan blir det bra. Och jag vet att det inte är något fel på att vara singel. Men det är heller inget fel på att vilja ha ett förhållande eller att ha ett förhållande. Jag tror självklart att man växer i ett förhållande också men jag tror att man växer mer, snabbare utan ett förhållande. 


Lite kvällstankar. Nu ska jag sova, upp med tuppen imorgon för lite kondition på gymmet. 
Godnatt. Puss / J

Inte riktigt på banan

Publicerad 2013-12-01 14:20:31 i Allmänt,

Idag känner jag mig lite smått stressad. Har sååååå mycket plugg som ska vara klart till kl 13 på torsdag och jag har knappt gjort 1/8 av det. Det är nämligen 8 stycken frågor som vi ska besvara och som typ alla har tre underfrågor.. Men jag ska minst göra klart fråga 1 ikväll när jag kommer hem efter jobb och sen imorgon ska fråga 2 vara klar och fråga 3 vara påbörjad. Till fråga 3 är det dock en del läsande som förhoppningsvis hinner jag det. Sen har jag tisdag kväll, hela onsdagen och torsdag förmiddag så då ska det helt enkelt bli klart. Har inte så mycket val.


Sitter just nu på jobbet, har en drygt 4 timmar kvar men är så trött idag.. Har redan fuskat med mitt godis, ska ju bara äta en gång i veckan och jag åt i fredags men har ätit lite idag med. Dock åt jag inget förra veckan plus att det är första advent så det är väl lite okej men inte riktigt. Imorgon blir det att gå upp tidigt och köra en kortis på gymmet med en celcius som uppladdning så bör jag nog vara fräsch till att plugga sen.


Puss / J

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela