jennilund.blogg.se

En blogg som kommer handla om allt som mitt liv innebär men kommer även varieras med en del texter, dikter och bilder.

En kort stund av lycka

Publicerad 2013-09-05 08:33:59 i Texter,

En betydelselös flört, en kort stund av lycka för att känna något, det var aldrig något mer än det. Det handlade inte om att hitta sin livspartner och det gjorde inte en hjärtekrossad. Det var aldrig något som skulle hålla, det visste hon om, det skulle bara vara en rolig grej som skulle ge en lite ljusa stunder i livet som annars känns rätt tomt. All kärlek behöver inte vara förevigt, ibland är det till och med så att de korta stunderna av kärlek betyder så mycket mer när man tittar tillbaka än de som varade så pass länge att man faktiskt började hoppas på att det var på riktigt, inte för livet men på riktigt.

Men så tänker man tillbaka och var det verkligen värt den korta stund av lycka? I de allra flesta fall så ja men känslorna man fylls av efteråt kan ibland svälla över om man mår till slut på gränsen till sämre än innan allt hände. Det handlar inte om att man trodde det skulle vara förevigt, det handlar inte om att man fick riktiga känslor utan det är känslan som man påminns om, känslan av att vilja ha så mycket mer.

Det är inte känslorna hon fick för honom som är jobbiga, det är påminnelsen om hur det känns när man är lycklig och delar livet med en annan person. Det är känslorna som får en att sakna en person att dela allt med och att ha en person som får en att känna sig hel.

Det är det som är jobbigt med en kort stund av lycka. Men trots allt det så är det bättre med en kort stund av lycka än ingen stund av lycka alls. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela