jennilund.blogg.se

En blogg som kommer handla om allt som mitt liv innebär men kommer även varieras med en del texter, dikter och bilder.

Ullaredinköp

Publicerad 2013-11-26 09:12:40 i Allmänt,

Här kommer några bilder på vad jag handlade igår när vi var uppe i Ullared. Utöver bilderna fanns där också lite julklappar som inte hamnar på bild av uppenbara anledningar. 
Saker till köket: grytlappar, disktrasor, diskborstar, diskmedel och pump till diskmedel, fryspåsar, plast och aluminiumfolie, melittapåsar till de som dricker kaffe, tvättmedel till spisen och skursvamp till spisen. 
Saker till toan: två olika tvål(en som luktar pepparkaka), tandkräm, tandborstar, pump till tvål och såna man har i toaletten så det luktar gott 
Lite blandat: gråa tallriksunderlägg, tändare, familjegeni(spel), två svarta kuddfodral, klädrullare, adventslåda plus mossa, ljus som räknar ner dagarna till jul, två hårsnoddar med sån guld och silver hållare runt håret, telefonfodral med kortfack, 6 glöggmuggar och två skålar(en till russin och en till mandel)
Lite kläder: färgglatt träningslinne, super mjuk grå tjocktröja(lite collegestyle), svarta långa träningsleggings då de gamla är sönder och två par trosor som knappt syns på bilden. 

Köpte även en lampa som inte fastnade på bild men det är en vanlig spot till vardagsrummet. Nu saknar jag bara lampa till matbordet och sovrummet men det blir säkert en runda till Ikea denna veckan också. Eller det SKA bli en runda dit. 


Puss / J

Kommentarer

Postat av: Rebecca&Mathias

Publicerad 2013-11-26 09:35:11

Sweet! :) Ja, på Ullared kan man verkligen fynda bra saker!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela